woensdag 26 februari 2014

De koekentijd deed mee aan de Olympische Winterspelen.

Op de 8u30-show was Dora er niet. Strontvlieg stond er alleen voor maar kreeg gelukkig veel hulp van Barre van de vuilkarre....

In de SWT tot aan de speeltijd werkte het vierde hun fichewerk af en hielp dan met het derde taalbeschouwing maken. De kinderen van het vierde doen dat supergoed, de kinderen van het derde zijn met hun gat in de boter gevallen !

Na de speeltijd deden we geen wiskunsten. We kennen denk ik allemaal alle meetkunde bijna van binnen en van buiten. Wel altijd goed om te linken aan kunst, maar nu dringt zich spelling op.
We zijn in principe klaar met de spelling en herhalen. Zo doorworstelen we samen de drie delen van spelling in de Alfabetcode. Nu verdiepen we ons in de basiskoppelingen, dan gaan we daarmee clusters maken en dan de eigenlijke spelling in de codeerpatronen. Een hele uitdaging...maar wel leuk !




Vrijdag is ons K-trien er niet. Ze is ziek en we hopen allen dat ze goed geneest. In groep Joke staat Birgit de stagiaire en zo kan Joke in onze klas zijn deze week. Dank je wel Joke !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten