woensdag 26 maart 2014

Woensdag 25 maart

Mama, papa, familie en vrienden,jullie zijn allen uitgenodigd op onze tentoonstelling van ons project over Lego !Die gaat door volgende week woensdag 2 april van 10u30 tot 12u15. Allen welkom !


U zult er info krijgen over Lego, en onze bouwsels en onze filmpjes kunnen bekijken !

Dan gaan we donderdag alle legoblokjes netjes terug opbergen in de juiste dozen zodat de kinderen er thuis in de vakantie er verder mee kunnen spelen.
Ze moeten ook terug mee naar huis op donderdagavond !!! Dat is om geen misverstanden te hebben, ook om de dozen niet te laten rondslingeren op school, ook omdat ze moeten leren zorgen voor hun eigen materiaal !

Vandaag was 't 8u30 show, Bernice en Luz deden dat zeer goed voor onze klas.
In de SWT deed het vierde verder aan de inoefening en herhaling samen met Leen, voor het derde voelde ik dat het nodig was om een vijftal kinderen samen te begeleiden bij het cijferen, dat is voor hen nog iets te moeilijk om het helemaal alleen te kunnen.

Natuurlijk spraken we over het nieuws dat Obama in Belgie is en ook in Wevelgem aankomt, we volgden het op het live-centrum van De Redactie. We keken en luisterden naar de hemel terwijl we naar t zwembad stapten of we geen spoor konden bekennen.....

In ' t zwemmen was het vrij zwemmen ( voor de vakantie) en dat is altijd een topper.

Inge




Geen opmerkingen:

Een reactie posten