vrijdag 22 maart 2013

Klasraad vrijdag 22 maart

Vooreerst ons medeleven voor de familie van oma Christiane.
We praatten over oma, ook over kanker, ook over doodgaan, ook wat we kunnen doen, we hielden ook één minuut stilte.

We overliepen de dag van gisteren, toen Sylvie, Alexandra en Hilde de begeleidsters van de klas waren. De kinderen vonden het gezellig, tof, leuk, om nog eens te doen !
Dank u wel !!!!

Niet blij met...
We bespraken kort een voorval van woensdag.
Thomas was zijn zwembroek vergeten. Warre offerde zich op door hem zijn zwembroek af te staan en in zijn onderbroek te zwemmen.
Een goede daad.
Maar...achteraf lachten er kinderen hem uit omdat hij geen onderbroek meer aanhad en moest wachten tot thuis om een droge aan te doen.
Niet mooi.
Niet goed.

Matisse vraagt om de wolrestjes van de vloer op te rapen want anders is het voor hem een grote opkuis bij de cheftaken. Deden we.
Kelly vraagt om de spelletjeskast op orde te houden ook omdat ze elke week overhoop ligt. Ook daar zullen we proberen voor te zorgen.
Vlinder en Noor C. vonden maandag ons babbelhuisje in de struiken. Blijkbaar zijn er kinderen in de klastuitnjes geweest bij het verhuur. Inge spreekt Kelly aan.
Matisse zegt dat er een andere wasknijper is. Iemand heeft die gewisseld met een andere van thuis. Graag even zeggen want anders weten we niet dat het de juiste is. Bij nog iemand anders viel die in stukken en mama zou voor een andere zorgen. Inge doet dat wel, ze heeft er thuis nog rode liggen.

Voorstellen
Vere stelt voor om in de kiestijd ook atelier te geven. Wel alleen voor de kinderen die niet weten wat gedaan. Geen probleem, Inge zorgt daar voor. Vandaag wil ik wel van start met een digi-bordatelier.
Vlinder, Luz en Benrice vinden de MMLT leuk, maar zouden het leuker vinden als er wat muziek is. Iedereen akkoord, we leggen sfeermuziek op en niet te luid, geen klassieke zoals in de SWT maar andere. Inge zorgt daar voor.
Mathijs zou graag met de klas de Harlemshake doen. Omdat we woensdag toch het park gaan uitmeten voor de triathlondag die Anje en Inge organiseren kunnen we dan naar de markt gaan en gaan Herlemshaken. Tof !

Pluimen
Inhe heeft een pluim aan de kinderen die spontaan de gang eens vegen. Dan is die weer proper en zij vinden het ook leuk om te doen.

Inge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten