woensdag 12 december 2012

verslag klasraad dinsdag 11 december

Chloé zag dat de voorraad wol op school uitgeput is. Ze zocht in de knutselhoek en in de buro en in de klas. Kelly heeft er veel thuis en zal die meenemen.

Lente stelt voor om in de klas een kerstboom te zetten en die te versieren. Noor V., Maxime en Kelly brengen een kleine boom mee van thuis en deze week zullen we die versieren.



Mathijs denkt dat het rustiger kan zijn in de SWT als er zachte en rustige muziek speelt. We doen dat al vanaf vandaag en proberen het uit.

Noor V. vindt het niet altijd duidelijk welke papieren in de twee bakjes in de ronde moeten. Vere en Luz zullen twee briefjes maken : 'weeknieuws' en ' klap + voor te stellen'.

Inge vindt Tik tak boem een leuk spel, maar soms is het moeilijk. Het voorstel om kaartjes te maken met onze spellingswoordjes er op is OK. Zij maakt dat.
Er kwam onmiddellijk het voorstel om ook iets met rekenen te doen. Mathijs, Maxime en Matisse zullen dat uitwerken.

Inge wil een stap verder gaan bij de wiskundeverhalen : Naast je tekening/verhaal vermeld je de zaken die je leerde uit de 'tools'. OK.

Vlinder geeft een pluim aan alle kinderen die meededen aan het sintendansje. Eerst ging het stroef en moeilijk en daarna maakten ze iets schitterends !

Lente geeft een pluim aan iedereen, en in het bijzonder aan Vere, die puntjes voor de actie van Disney meehad. Lente maakte ook al de omslag met het adres er op om te versturen. Ondertussen deed Inge deze al op de post want tegen vrijdag moet het binnen zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten