donderdag 4 oktober 2012

Verslag klasraad donderdag 4 okt

Fien stelt voor dat Vincent en Ansel ( de zonen van Inge) eens naar de klas komen om een dagje mee te draaien. Inge vraagt het hen, bekijkt of ze gezamelijk een vrije dag hebben en houdt de klas op de hoogte.

Anja vroeg om helpers op dinsdag voor het klaarzetten en opruimen van de turnzaal. Iedereen wil dat doen. We maken geen lijst op maar laten Anja gewoon kinderen aanspreken.

Warre wil graag weer zoals vorig jaar zelf de zwemles voorbereiden. Dat kan, vele kinderen enthousiast,we spraken praktische zaken af. ( opwarming-kern-afsluit, duidelijk in correcte tekst geplaatst,....)

Mathijs vindt het vervelend en lawaaierig om in de loods te spelen als het regent. De meeste andere vonden dat ook. We spraken af dat wie wil rustig in de klas kan blijven op loods-momenten.

Lente zei dat ze zelf nog vergeten is de gewassen kussens van vorig jaar mee te brengen. Iedereen zal dat in orde proberen te brengen.

En we sloten af met taken, we spelen volgende week geen mol maar Gotcha, de MMLT werd samengesteld en natuurlijk....de geheime vriendjes....altijd spannend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten